Schrijf me een verhaal en ontwerp me een website /

Schrijf me een verhaal en ontwerp me een website

Afgezien van de insiders kennen maar weinig mensen het discrete COSUCRA. Het is echter één van de mooiste pareltjes van de Waalse industrie. Vetrekkende van erwten-en witloof teelt is COSUCRA een wereldleider in voedingsstoffen die worden gebruikt in een breed scala aan voedingsproducten, gaande van hamburgers tot worst, tot zelfs milkshake. De voedselbereidingen komende uit de WARCOING fabriek maken onderdeel uit van alle sectoren van de agrovoedingsindustrie, over de hele wereld.

Voorafgaand aan de ontwikkeling van de nieuwe website door HEADER, moest het hele verhaal (her)geschreven worden: geschiedenis van het bedrijf, de familie die het bedrijf heeft opgericht, de herziening van het grafisch charter, de signatuur, communiceren over de producten, over de segmenten, over de sectoren, de toepassingen tonen, ze fotograferen, in schema brengen,...

Maar ook: een nieuwsruimte creëren, een ruimte voor de gespecialiseerde pers, een werkruimte,.... Dit alles in “responsive”, natuurlijk!

Dit alles vanaf een bijna blanco pagina. Het resultaat mocht er wezen en COSUCRA heeft nu een website die zijn leiderschapspositie beter weerspiegelt.


 


Handige links