Telecomoperatoren boosten reclame op social media /

Telecomoperatoren boosten reclame op social media

Header-com blog mobile promotion

Social media zijn toegankelijker dan ooit

Social media zijn overal en sneller dan ooit toegankelijk. Tegenwoordig kan je zelfs onbeperkt gratis surfen op social media. De opkomst van formules zoals ‘Mobilus’ van Proximus (onbeperkte data voor je favoriete app) zal de trafiek op deze media alleen maar boosten.     

Een golf om op mee te surfen

Zo’n formule zal de gebruikstijd van die apps vergroten, net als de duur die gebruikers in contact komen met de geïntegreerde reclameboodschappen. Facebook is het meestgebruikte sociale netwerk en biedt alle mogelijke reclameopties.

Wees mobiel

Het stijgende gebruik van Facebook komt vooral op rekening van smartphones. Het is dus van essentieel belang mee op die mobiele trein te springen. Door uw digitale strategie in de eerste plaats uit te stippelen voor mobile, en pas daarna voor de andere devices.(Lees meer hier)

Social media, maar niet alleen

Maar enkel aanwezig zijn op Facebook is niet de oplossing voor succesvolle campagnes. Ook het gebruik van reporting, media planning en aanverwante tools zijn sterk aangeraden. (Meer details over dit onderwerp in dit artikel )

Uw marketing- en communicatiestrategie optimaal finetunen in functie van wat u verwacht van uw reclame: nieuwe klanten aantrekken, huidige klanten binden, promoacties stimuleren of meer trafiek naar uw website genereren… Wacht niet om uw ‘2.0’ toolbox te creëren.