Alarm manager /

Am

Alarm manager

Complex beheer van industriële multi-sites, onderzoekslaboratoria of ziekenhuizen, ... twee constanten: een "leesbaar" gecentraliseerde visie en het beheren vanop afstand. De webtools van ESP: Enterprise Success Planner die op een geïntegreerde manier met alarm-gedreven systemen werken, hebben geen equivalent in termen van efficiëntie.

Webapplicaties gekoppeld aan waarschuwingsprogramma's zijn booming.

De niveaus van Web Security laten het toe de bedrijfsleider ten volle te laten profiteren van een web-interface, meer “user friendly” dan de traditionele controlepanelen in gesloten netwerken.

De ESP: Enterprise Success Planner koppelt zijn webplatform aan waarschuwingsprogramma’s die gelinkt zijn aan bijvoorbeeld:

  • Rookmelders
  • Sensoren voor laboratoria die temperatuur, vochtigheidsgraad en toxiciteit meten
  • Bewakingscamera's

Deze links opereren meestal via API. Waarschuwingen kunnen zich downstream op alle klassieke manieren vorm krijgen: Tel, SMS, Voice-over, sirenes, …. naar verschillende doelgroepen.

Het webplatform maakt het beheer van een programma in zijn geheel mogelijk:

  • Database van sensoren en signaleringen (vaak duizenden)
  • Database van gebruikers en groepen die gevormd moeten worden
  • Database van personen die gewaarschuwd moeten worden en groepen die gevormd moeten worden

De rapporteringstools zullen helpen om statistieken te identificeren die kunnen worden gebruikt om de veiligheidsstrategie te verfijnen: alarmniveau, defecte sensoren, achteloze gebruikers.

Terug naar applicaties