Business planning /

Bp

Business planning

“Time Management" lijkt in het hoofd van elke manager een kwestie van gezond verstand. Hoe talrijker en complexer de organisatie en haar werkprocessen zijn, hoe beter de webplanning tools hun volledig potentieel zullen ontplooien... et dit om het noorden niet te verliezen!

Het moderne bedrijf, in haar dagelijkse werking, staat nu open voor meerdere operationele modi rond flexibiliteit, mobiliteit, onderaanneming, netwerken van dochterondernemingen of verkooppunten. Een verfijnder en gediversifieerd HR-management dat het volgende moet bevatten:

  • Deeltijds werk,
  • Home working,
  • Tijdelijke dienstverleners (interim) of studenten,
  • Recuperatie van overuren of educatief verlof,

De planningsplatformen van de ESP: Enterprise Success Planner staan centraal in uw organisatie. Ze zijn gekoppeld aan databases (Master Database) van personeelsleden, verkooppunten, productie-eenheden of zelfs externe belanghebbenden. Van daaruit worden werkschema's, maar ook verlofdagen of opleidingen interactief en met het grootste gemak beheerd. Er zijn verschillende toegangsniveaus, consultaties of shifts: per medewerker, verkooppunt, district, ...

Deze webtools zijn op maat ontworpen om te worden afgestemd op uw organisatie. En niet het tegenovergestelde: om te buigen naar de geformatteerde functionaliteiten van een kant-en-klare oplossing. Ook aan uw technologische keuzes, zoals een volledige synchronisatie met uw ERP.

Terug naar applicaties