Apps voor een sterkere bedrijfscultuur

digital

E-mails, intranet, telefoon… een bedrijf heeft veel manieren om te communiceren. Denk voor het versterken van uw bedrijfscultuur zeker ook aan de app!

Een app is een rasechte communicatie- en bedrijfsbeheertool, die de interne organisatie vereenvoudigt.

App addict

U hebt ongetwijfeld een heleboel apps op uw smartphone staan: spelletjes, nieuwssites, social media… Maar hebt u al eens gedacht aan de voordelen die een app kan hebben binnen een bedrijf?

Nabijheid en beschikbaarheid

We hebben onze smartphone altijd en overal op zak. Ideaal dus om de medewerkers van een bedrijf de hele dag te begeleiden. Van zodra ze beschikbaar zijn of wat tijd willen spenderen aan de module, hoeven ze gewoon maar de app te openen.  

Organisatie en beheer

De app is een belangrijke tool voor het intern personeelsbeheer. Stel u eens voor: dankzij een app kan elk teamlid de gemeenschappelijke kalender updaten met zijn smartphone. Ideaal voor het organiseren van meetings of vakantie.  

Als het team mobiel is, zoals in de verkoop bijvoorbeeld, kan de app de verplaatsingen van de werknemers op afstand beheren. Die krijgen zo een duidelijk overzicht van hun trajecten en hun bezoeken, die ze kunnen klasseren, annoteren… Alles is mogelijk!  

Persoonlijk en interactief

Elke app is ‘persoonlijk’. De gebruiker krijgt meldingen. Zijn comments, waarderingen en interacties worden geregistreerd in de interface.

De app kan gevarieerd worden. Als de werknemers bijvoorbeeld een opleiding krijgen, volgt de app de vorderingen op en geeft ze nieuws over de te bereiken doelen. De gebruiker krijgt uitdagingen in de vorm van een quiz en kan de gemiddelde score van zijn groep bekijken. De app kan ook tips & tricks geven, of quotes om de teamspirit te bevorderen. Ze wordt dan een echte coachingtool!

Een sterkere bedrijfscultuur door gemotiveerde werknemers

U ziet het, de app is een modernetrendy tool die perfect past bij het dagelijkse leven en de nieuwe technologieën. Een leuk, personaliseerbaar instrument dat werknemers motiveert en samenhang en een gevoel van verbondenheid creëert. Voor een succesvolle bedrijfscultuur!

Dit pagina delen