Blog - digital

Ontdek hier onze nieuwe website.

Het wil een evolutie zijn van ons aanbod, in permanente beweging. Digitaal is een verplichting!

Lees meer

Inleiding :

HEADER interviewde een dertigtal senior managementteam, voornamelijk CEO's, marketing- en communicatiemanagers en uiteraard ook digitale business managers.

Lees meer

De systemen die ons in staat stellen om vergaderingen te houden floreren op onze schermen: van What's App tot Teams, tot Zoom en eveneens alle versies van Skype. Iedereen is blij dat hij in deze toch ietwat bijzondere periode samen bijeenkomsten heeft kunnen houden, presentaties en informatie heeft kunnen delen. De communicatie en de uitwisselingen zijn behouden gebleven. 

 

Lees meer

Waarom is de digitale transformatie verwant aan het monster van Loch Ness? Sommigen hebben het gezien, anderen hebben er een glimp van opgevangen en nog anderen hebben het beest benaderd.  Iedereen was er bang voor: van managers tot medewerkers die er de toekomstige gebruikers van zullen zijn (slachtoffer

Lees meer

In haar zoektocht naar een digitale partner, heeft de voormalige vzw International Hainaut Tourisme zich tot HEADER gericht voor haar nieuwe website. Dit reisbureau, dat buiten de gebruikelijke codes van de sector treedt, biedt culturele en solidaire reizen aan alle doelgroepen aan, evenals aan kansarmen of gehandicapten. 

Lees meer
UX staat voor User eXperience of gebruikerservaring. Iedereen heeft het al ’s meegemaakt: een microgolfoven met een bedieningspaneel dat meer weg heeft van de cockpit van een Airbus A320. Of dat pijnlijk snijdende gevoel als je te lang een zware plastic boodschappenzak moet dragen. Als het gebruik van een product frustratie of ongemak bij de gebruiker veroorzaakt, dan spreken we van een slechte user experience.
Lees meer
Is uw website een technologisch hoogstandje? Prima! Maar hebt u er al eens bij stilgestaan dat die moderne technologie zich niet beperkt tot één enkel support? Digitalisering heeft betrekking op heel uw bedrijf!
Lees meer
Marketingcommunicatie valt nog het best zo te definiëren: een boodschap overbrengen naar een doelgroep, om een bepaald doel te bereiken. Er bestaan een heleboel technieken om uw gesprekspartner te sensibiliseren. Storytelling is er één van.
Lees meer
Steeds meer surfers bezoeken een website met hun smartphone. Het is dus cruciaal om uw site aan te passen voor kleine schermen. Dit zijn enkele methodes waarmee u de overgang naar mobiel niet kan verknoeien
Lees meer
E-mails, intranet, telefoon… een bedrijf heeft veel manieren om te communiceren. Denk voor het versterken van uw bedrijfscultuur zeker ook aan de app! Een app is een rasechte communicatie- en bedrijfsbeheertool, die de interne organisatie vereenvoudigt.
Lees meer