digitale transformatie

Interim manager

Interim-management
geïntegreerd in
de organisatie
van uw onderneming

Interim

Als uw bedrijf een beroep doet op interimoplossingen, zal het haar na aan het hart liggen om ze op een efficiënte manier te integreren in een bestaande organisatie. De webtools gewijd aan interim beheren de activiteiten van alle actoren in aan elkaar gelinkte platforms: werknemer, bedrijf, uitzendbureau.

interim

Het interim management tool van ESP: Enterprise Success Planner is op maat gemaakt om te voldoen aan de noden van uw bedrijf in termen van flexibiliteit.

Het programma, direct gekoppeld aan uw planning, maakt het mogelijk om personeelsnoden te evalueren en vergemakkelijkt de contactprocedures.

Het is mogelijk om de teams intern samen te stellen of externe interimbureaus te contacteren. Deze laatsten kunnen direct worden geïntegreerd in uw platform met bijvoorbeeld een meer beperkte mate van toegang.

Een of meerdere enquête modules zijn geïntegreerd in het webplatform. Zij zullen de opdrachtgever toelaten de interim prestaties te evalueren waar zij ook vandaan komen.

De rapportering wordt hier heel belangrijk om het volgende te meten:

  • De aard van de diensten die het meest/het minst gevraagd worden in interim
  • Afdelingen, dochterondernemingen, die het meest vragen
  • De periodiciteit of de seizoensgebondenheid van de interimaanvraag
  • De hoeveelheid prestaties: uren, dagen, maanden, … per functietype

Deze factoren zullen bepalend zijn om een nieuw HR-beleid te voeren: verbintenissen, onderaanneming, interne mobiliteit,…