Marketing-Communicatie /

Meura is de wereldleider in biervaten... in het land van bier. Als zodanig innoveert de Henegouwse firma elke dag in nieuwe productieprocessen om de recepten te ondersteunen die hun klanten voorstellen, of het nu grote brouwgroepen of ambachtelijke brouwerijen zijn. Net zoals bij veel industriëlen wordt digitale communicatie in een B2B-universum vaak vergeten.

Hoe keer je terug stroomopwaarts?

Home Page website Teralis
In haar zoektocht naar een digitale partner, heeft de voormalige vzw International Hainaut Tourisme
Afgezien van de insiders kennen maar weinig mensen het discrete COSUCRA. Het is echter één van de mooiste pareltjes van de Waalse industrie. Vetrekkende van erwten-en witloof teelt is COSUCRA een wereldleider in voedingsstoffen die worden gebruikt in een breed scala aan voedingsproducten, gaande van hamburgers tot worst, tot zelfs milkshake.
Serie-telling HEADER
Interne of externe communicatie bereikt haar publiek door zin te geven. Het gaat over het waarom, eerder dan over het wat. Know-why in plaats van know-how.

UX. Quand le design améliore la performance digitale

UX App Conception
UX staat voor User eXperience of gebruikerservaring. Iedereen heeft het al ’s meegemaakt: een microgolfoven met een bedieningspaneel dat meer weg heeft van de cockpit van een Airbus A320. Of dat pijnlijk snijdende gevoel als je te lang een zware plastic boodschappenzak moet dragen. Als het gebruik van een product frustratie of ongemak bij de gebruiker veroorzaakt, dan spreken we van een slechte user experience.
Header-com blog mobile promotion
Social media zijn overal en sneller dan ooit toegankelijk. Tegenwoordig kan je zelfs onbeperkt gratis surfen op social media. De opkomst van formules zoals ‘Mobilus’ van Proximus (onbeperkte data voor je favoriete app) zal de trafiek op deze media alleen maar boosten.     
header-com blog Social media
Social media overstijgen ruimschoots alle andere supports en webmedia in termen van visibiliteit. Facebook is meer en meer een absolute must, terwijl alternatieven als Instagram, Twitter en LinkedIn worstelen.
blog header-com storytelling
Marketingcommunicatie valt nog het best zo te definiëren: een boodschap overbrengen naar een doelgroep, om een bepaald doel te bereiken. Er bestaan een heleboel technieken om uw gesprekspartner te sensibiliseren. Storytelling is er één van.
Uw video promoten via YouTube… of Facebook?
Het is zover: Uw baby, uw schatje, het resultaat van al uw harde werk… uw promovideo is klaar! Na 142 koppen koffie, ontelbare uren achter iMovie en een uitgeput maar gelukkig team is uw werk eindelijk klaar om bewonderd te worden door anderen, met minder vermoeide ogen.  Maar de vraag is nu welk medium het beste is om uw video te promoten…